Mi kerüljön a tányérra a kenyér helyett?
Táplálkozz Magadért, légy Te is a SZínes ÉLETMÓD képviselöje!
Mi minden alkalmas a kenyér helyett;
zellerszár, karalábé, sárgarépa, fehérrépa,....., és ne maradjon ki a gomba se mely nagyon illik a csontleves kollagénes részeiből készített pástétomhoz a SZínes ÉLETMÓD tányéron.
A csontleves kollagénes részeiből készült pástétom, petrezselyemmel, zeller zölddel, reszelt zellerrel, parajdi sóval ízesítve, nyers gombafejbe töltve.

Pástétom készítése:
-tyúk csontos-porcos részeiből készült 3-4 óra főzés után.
-mindent levenni a csontról ( bőrt, porcot, megkocsonyásodó részeket és egy kevés húst
-bőségesen sózni, borsozni és turmixolni. Ez maga az alap.
Lehet dúsítani ízlés szerint:
-főtt tojássárga,
-petrezselyemzöld,
-zeller zöld vagy nyers reszelt zeller,
- sok variációt lehet - fantáziádra van bízva: májtól, avokádótól kezdve fűszernövények társaságában mind más ízvilágot fog eredményezni.