A csontleves titka

Táplálkozz Magadért! Légy Te is a SZínes ÉLETMÓD képviselője!

 

img_2734.JPG

Hosszan főzött csontleves a SZínes ÉLETMÓD tányérra

Hosszan főzött csontleves a szuper étel!
Csontleves és nem húsleves.
Csontos, porcos, bőrös, velős alapanyagból, marha, borjú, hal, sertés, szárnyas részeiből.
Főzési idő legkevesebb 12-18-24 óra, kis lángon, gyöngyözve.
Mi van benne?
- értékes zsírok
-oldott ásványi anyagok
-a sérült bélfal által és csökkent gyomorműködéssel is felvehető úgynevezett “előemésztett” fehérjék melyek biztosítják a szervezet ásványi anyag- és fehérje ellátását.
Mire jó?
- erősíti a csontokat
-kisimítja a ráncokat
-feszesíti a bőrt
-gyógyír a bélfórának
-helyreállítja az emésztést
-erősíti az immunrendszert,
-kenegeti az ízületet
-építi az izmokat,
-segíti a zsír lebontást,
-csökkenti a falási rohamokat
A hosszan főzött csontleves sok glicint tartalmaz. (A glicin vércukorszíntet csökkentő aminósav. A szervezet kollagénszintéziséhez elengedhetetlen a glicin, s az artériák fala több típusú kollagént is tartalmaz, hiánya az artériák meszesedésének az egyik oka lehet. Ez lehet magyarázata a magas vércukorszint-alacsony glicinszint káros kardiovaszkuláris következményeinek is.)

Ez az étel a gyomor-bélrendszer regenerációja érdekében nagy fontossággal bír.

img_2737.JPG

Tégy Magadért!

Fischer Krisztina